"DmC'ye Neden Kızgın Olduğunuzu Biliyoruz"

Nerede o eski Dante...
24.08.2012 14:51 Erkut Köse


   Ünlü Devil May Cry serisine yeni bir yön vererek elini taşın altına sokan Capcom, yeni oyun ile ilgili sürekli olarak eleştiri almaya devam ediyor.
 
    Eleştirilerin odağı ise genel itibariyle karakterimiz, yani Dante. İlk oyunlarda oldukça güçlü bir yapıya ve yüksek bir karizmaya sahip olan Dante, son oyunuyla gençlik yıllarına geri döneceğinin sinyallerini vermiş ve hayranlarını üzmüştü. Konu hakkında açıklamada bulunan Capcom ise durumun farkında olduklarını ama oyuncuların oyunu denediklerinde tüm fikirlerinin değişeklerini belirtti.
 
    "Bu daha çok şuna benziyor 'Ne gibi endişeleriniz olduğunu biliyoruz ve bunların boşuna olduğunu sizlere kanıtlayacağız'." şeklinde yapılan açıklama da beklenti çıtasını tekrar yukarılara taşıdı diyebiliriz. Bakalım dedikleri gibi olacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 20 Dk önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 48 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 1 Saat önce House of Golf 2 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler