Doctor Who: The Edge of Time'ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı

11.11.2019 17:36 Özgür Eroğlu

 
 
PlayStack tarafından yayınlanan, geliştiriciliğini ise Maze Theory'nin yaptığı Doctor Who dizisinin VR oyunu The Edge of Time yarın PlayStation VR, Oculus Rift ve HTC Vive için çıkış yapacak. 
 
Oyunun çıkış fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Yeni ve gizemli bir düşman, evreni yok etmekle herkesi tehdit ediyor ve onu yalnızca sen durdurabilirsin! Sonik Tornavidaya sahip olan oyuncular, akılları zorlayan bulmacalar çözecek, unutulmaz yaratıklarla savaşacak ve Doctor'u bulma görevinde yeni ufuklar açılıp gerçekliği yok etmek isteyen büyük bir gücü yenecek.

Ana Özellikler:

- TARDIS'i Yönet: Doctor ile güçlerini birleştir, uzay ve zamanda yolculuğa çık ve son sezonlarda gösterilen yepyeni TARDIS'i yönet.
- Sürükleyici Eğlence: Doctor Who'nun dünyasını eşsiz bir şekilde deneyimle ve Sonik Tornavida gibi aletleri kullan.
- Aslına Uygun: Seslendirmesi bizzat On Üçüncü Doctor tarafından yapıldı, bu rolü Jodie Whittaker oynamıştı.
- Resmi BBC Studios Lisanslı Ürün: Gerçek müzikler, dekorasyonlar, ortamlar, jenerikler ve gizli Doctor Who sürprizleri.
- Klasik ve Yeni Canavarlar: Şeytani Daleks de dahil olmak üzere unutulmaz kötü karakterlere kafa tut ve yepyeni, daha önce hiç görülmemiş canavarlarla yüzleş.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doctor Who: The Edge of Time Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Maze Theory Dağıtıcısı: PlayStack Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler