Doctor Who ve Black Mirror Yönetmeni, Sandman Dizisinde Yönetmenlik Yapacak

07.08.2020 11:42 Özgür Eroğlu

 
Neil Gaiman tarafından yaratılan, ilk sayısı 1988 yılında yayınlanan ve 10 kitaptan oluşan Sandman çizgi romanından uyarlanan Netflix dizisinden bilgiler yavaş yavaş paylaşılıyor.
 
Doctor Who'nun en başarılı bölümlerinden kabul edilen bölümlerden birkaçını ve Black Mirror'ın Star Trek göndermeli bölümünü yöneten Toby Baynes'in, Sandman'de yönetmenlik yapacağı açıklandı. Toby Haynes'in kaç bölüm yönetmenlik yapacağı belli değili ancak Sandman için gerçekten güzel bir tercih olmuş Toby Haynes.
 
Dizinin çekimlerine Ekim ayında başlanılması planlanıyor. Dizinin ilk sezonunun 11 bölümden oluşacağı biliniyor. İlk sezon ise çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnler'i ve biraz daha fazlasını konu alacak. Netflix'te yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 10 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 19 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler