Doctor Who'nun En İyi Doctor'u David Tennant Seçildi

22.09.2020 11:44 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu türünün en önemli yapımlarından biri olan Doctor Who'nun yıllardır tartışılan sorusu için yeni bir anket yapıldı. 
 
Birçok oyuncunun Doctor karakterini canlandırdığı dizide sürekli en iyi Doctor'un kim olduğu tartışılır. Çünkü aslında sadece oyuncu değil, karakterin kendi de değişiyor. Geçtiğimiz Pazar, the Radio Times'ın yaptığı ankete yaklaşık 50.000 kişi katıldı ve en iyi Doctor için oy verdi.
 
Anketin birincisi 10. Doctor David Tennant oldu. İkinci ise 100 oy daha az alan şu anki Doctor Jodie Whittaker oldu. İlk 5 sırayla şöyle:
 
David Tennant
Jodie Whittaker
Peter Capaldi
Math Smith
Tom Baker
 
Sizin en sevdiğiniz Doctor hangisi yorum yazmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler