Doom 4, Rage'den Daha İyi Bir Oyun Olacak

10.05.2010 11:47 Alkan Adakaner


 
     Şu sıralar Rage'i geliştirme çabalarına devam eden id software bir yandan da Doom 4 ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Rage'in mükemmel bir yapım olacağını söyleyen yetkililer Doom 4'ün ondan bile daha iyi olacağı görüşünde birleşiyor.
 
     id software'den Tim Willits Doom 4'ü "Çok hoş bir oyun olacak. Harika bir oyun olacak" sözleriyle tanımladı ve ekledi:
 
     "Umuyorum ki, Rage'den bile daha harika olacak. Şirket olarak bizim için her yeni oyunumuz bir diğerinden daha iyi olmalı. Gerçekten Rage'in şimdiye kadar yaptığımız en iyi oyun olacağını inanıyorum. Doom 3'ü yaptığımızda da bizim en iyi oyunumuz olacağını ve Rage'in ondan daha iyi olacağını söylemiştim."
 
    E3 fuarında yepyeni videolarını beklediğimiz Rage, PC, Xbox 360, Mac ve PS3 geliştiriliyor. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmasa da gelecek yıl piyasada olması bekleniyor.

kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler