Doom ve Quake Yapımcıları John Romero ve Adrian Carmack Geri Dönüyor

"Silahlarını getirdim, savaşa geri dönelim!"
21.04.2016 16:34 Gökhan Yılmaz

 
     Doom ve Quake oyunlarının yaratıcılarından biri olan John Romero bir kaç gün önce attığı Tweet ile yeni bir Shooter oyunu üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Bunun üzerine yayınlanan yeni videoda yine id Software'in kurucu ortaklarından Adrian Carmack ile birlikte çalıştıklarının ve geri döndüklerini duyurdular.
 
    Videoda yeni Shooter oyununun 25 Nisan'da duyurulacağı ve yeni stüdyoları olan Night Work Games'in linkleri bulunuyor. Şu an için oyunun FPS türünde olacağı dışında pek bir detay bulunmuyor ama muhtemelen oyunla ilgili olan kurgusal bir web sitesi var. Bu web sitesinde Hoxar Inc isminde bir şirketin tanıtımı bulunmakta. Duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler