Dördüncü Sezonu Şerefine PUBG Tüm Platformlarda %50 İndirimli

24.07.2019 18:53 Nursema Emre

 
PlayerUnknown's Battlegrounds dördüncü sezonuna bomba gibi bir giriş yaptı. Bununla birlikte firma şu anki elde ettiği başarıyı bir sonraki seviyeye taşımak istiyor.
PUBG an itibariyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da yarı yarıya indirimli. İndirimle birlikte oyun Steam'de 87 TL'den 43.50 TL'ye düşmüş durumda.
 
Yıllarca indirime girsin diye beklenen ancak son birkaç aya kadar indirime girmeyen oyun, firmanın da kararıyla tarihindeki en büyük indirimi yaptı. Böylece PUBG'nin şu anki fiyatı Steam Yaz İndirimleri'ndeki fiyat seviyelerine gelmiş oldu. Eğer indirimi kaçırmak istemiyorsanız PUBG'yi 30 Temmuza kadar indirimli bir şekilde Steam Kütüphaneniz için buradan satın alabilirsiniz.
 
Bununla birlikte oyun, PS4 oyuncuları için PUBG 134 TL'den 64 TL'ye Xbox One oyuncuları içinse 50 TL'den 25 TL'ye düştü. Böylece indirimden en karlı Xbox One oyuncuları çıktı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler