Dört Oyun Daha Xbox Game Pass'ten Ayrılıyor

18.03.2019 19:43 Gazali Çetinkaya

 
True Achievements'ın haberine göre, 31 Mart tarihinde dört adet oyun daha Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesinden kaldırılacak.

Kaldırılacak oyunlar şu şekilde:

Kingdom: New Lands
Late Shift
Portal Knights
Sacred Citadel
 
Bu oyunları aboneliğiniz süresinde indirmiş olsanız dahi 31 Mart tarihinden sonra oynayamayacaksınız.  

Bu ay eklenen oyunlara göz atacak olursak Just Cause 4 ve LEGO Batman 2 oyunları 6 Mart'ta; Fallout 4 ve F1 2018 oyunları da 14 Mart'ta Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklendi. 4 Nisan'da da Minecraft eklenecek.
 
Xbox Game Pass aboneliği şu anda ilk bir ay için 5,90 TL. İlk ayın ardından aylık 59,00 TL ödeyerek Xbox Game Pass'i kullanmaya devam edebilirsiniz. Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Sistemin tüm detaylarına ve mevcut oyun kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler