DotA Klanının Sponsorluğunu 6M Dolardan Satın Aldı

İnsan ister istemez "Vay be!" diyor değil mi?
03.08.2011 16:51 Samet Konuksal


     Valve'nin Gamescom'da düzenleyeceği turnuvada kazanana 1 milyon dolar dağıtacağı, oyuncularda bir şok etkisi yaratmıştı. Valve'nin dağıtacağı para bir kenarda dursun, DotA dünyasından bol paralı bir haber daha geldi.
 
     Çinli iş adamı, Wanda Enterprises'in yöneticisi Sicon Wang, DotA, Warcraft 3 ve Starcraft 2 klanı CCM'i tamı tamına 40 milyon Çin yuanıı, ya da tam tamına 6.2 milyon dolardan satın aldı! Satın aldı kısmından anlam çıkaramayanlara özel açıklama yapmak gerekirse, CCM klanının elektronik spor liglerindeki sponsorluğunu artık Sicon Wang yapacak. Yani kısaca, bu klanın 5 üyesi tamı tamına 6.2 milyon dolar ediyor!
 
      Eeee ne diyelim, oyunculuk ciddi bir iş! Bu arada CCM klanının 1 milyon dolarlık DotA 2 turnuvasında da bulunacağını ekleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler