Dota 2 Beta Kodları Dağıtıyoruz!

Paylaş Kazan!
09.03.2012 15:49 Gökhan Yılmaz

 
     Girmek için can attığınız Defense of the Ancients 2'nin beta testleri tüm hızıyla devam ediyor. Hero'larınıza kavuşmak için bu büyük fırsatı kaçırmak istemiyorsanız Facebook sayfamızdan yayınladığımız ilgili resmi paylaşmanız yeterli olacaktır.
 
     Dota 2'nin tamamen yenilenmiş grafikleri, arayüzü ve dengeleri ile oynamak çok daha eğlenceli. İsterseniz diğer oyuncularla isterseniz de botlara karşı oynayabildiğiniz beta süreci bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Toplamda 15 adet beta kodu dağıtacağız ve kazanan oyuncular ikişer arkadaşını davet edebilecek. Yani bir kod ile 3 kişi betaya dahil olmuş olacak. Tüm kodlar Steam üzerinden aktif ediliyor.
 
     Dota 2 ile daha çok kaynağa ulaşmak için TRDotA.net'e bakabilirsiniz. Dağıttığımız beta kodları TRDotA sponsorluğunda gönderilmektedir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 70 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler