Dota 2 Sizi Festival İçin Çağırıyor

29.01.2014 11:09 Samet Basri Taşlı


     Dota 2 yeni güncellemesi ile birlikte "New Bloom Festival" kutlamalarına başlıyor. Hem de ufak bir iki eşya ile değil. 2 yeni kahraman, 1 yeni düşman, yeni arenalar ve hatta daha önceden oynanmış bir oyunun gidişatını değiştirebilme şansı getiren yeni "Takeover" özelliği ile geliyor.
 
     Orjinal Dota Allstars haritasını oynamış olanların yakından tanıdığı iki karakter, sonunda Dota 2'de yerini alıyor. Cehennemin derinliklerinden gelen Terrorblade, kendi yansımalarını yaratıp düşmanlarına dehşeti yaşatacak. Kendi küllerinden tekrar doğan efsanevi Phoenix ateş bazlı saldırılarıyla ve Supernova yeteneğiyle karşımızda. Önceden bu karakterleri bilenler herhangi bir yabancılık çekmeyecekler.
 
     "Sen öyle yapmasaydın bu oyunu alırdık" kavgalarını sona erdirecek yeni özellik "Takeover"  geliyor. Yeni güncellemenin ardından eskiden oynanan oyunları tekrar oynama şansımız olacak. Herhangi bir oyun tekrarını izlerken takeover tuşuna basarsanız, tam o noktadan itibaren oyun için yeni bir lobi oluşturulacak. Siz de takım arkadaşlarınızla birlikte tam o noktadan itibaren oyuna devam edebileceksiniz. Bu özellikle başlatılan oyunlar yeni bir oyun sayılacak ve kendilerine özel ayrı bir tekrar kayıdı olacak.
 
     Normal oyun modlarından sıkıldıysanız yeni bir mod ile eğlenceye atlayabilirsiniz. Rasgele Yetenek Modu oyuncuların rastgele bir karakter seçmesini sağlıyor. Ardından oluşturulacak bir havuz içerisinden rastgele yetenekler geliyor. Yani kanca atan bir Drow Ranger veya tüm haritaya yıldırımlar yağdırabilecek bir Butcher mümkün olacak. Bu modu oynayabilmek için hesabınız en az 11. seviyede olmalı. 
 
     Daha bir çok yeni kostüm, yetenek düzenlemeleri ve eğlenceli mücadeleler ile gelecek olan "New Bloom Festival" güncellemesi 6 Şubat'ta indirilebilir olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler