Dota 2'de LAN Modu ve Mod Desteğini Onaylandı

Ekim ayında uluslararası bir turnuva düzenlenecek.
16.02.2012 10:38 Talha Aynacı

 
    Valve'den Erik Johnson, büyük heyecanla beklenen Dota 2'de LAN desteği olacağını ilan etti.  LAN modu için halen üzerinde çalıştıkları noktaların olduğunu söyleyen Johnson, özellikle matchmaking üstünde durduklarını ve bu içerikte en önemli şeyin iletişim özelliği olduğuna değindi.
 
    Herkesin Dota 2 oynayabilmesi için yeterli server kapasitesine sahip olmaları gerektiğini ifade eden yetkili, çıkış tarihi için yine net bir açıklama yapmazken gerçekleşecek uluslararası turnuvayı dünyadaki tüm oyuncuların izleyebilmeleri için çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Oyunun free-to-play olacağı söylentilerine de yanıt veren Johnson şöyle devam etti:
 
"Bu konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmadık. Üzerinde halen çalışıyoruz. Ancak size geçtiğimiz yılın turnuvasında savaş anlarında yaşanan lag olaylarının tekrar yaşanmayacağını temenni edebilirim. Çare, önceden de belirttiğim gibi oyunu destekleyecek yeterli sunucuya sahip olmaktan geçiyor. Bu gerçekleşene kadar dünyanın dört bir yanından sunucular edineceğimizi garanti ederim."
 
    Johnson oyunun mod seçeneğiyle ilgili olaraksa şu sözlerle konuşmasını noktaladı: "Kendi oyunlarımızda mod desteği konusunda oldukça uzun bir geçmişimiz var.  Bunu Dota 2'de de devam ettirme niyetindeyiz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler