Dota 2'de Oyunu Terk Edenlerin Cezaları Hızlanıyor

06.02.2014 11:52 Samet Basri Taşlı


     Oyun sırasında takımını terk edip gidenler, ne yazık ki kimsenin çözüm bulamadığı bir problem. Bunun için önlem alınabiliyor fakat yeterli olmuyor. Yine de bu hareketlerin cezasız bırakılacağı anlamına gelmiyor.
 
     Dota 2 için yeni yayınlanan güncelleme ile çeşitli sorunlar düzeltilirken, oyundan çıkanlara verilen ceza sisteminde de değişiklikler yapıldı. Eskiden ceza verilmesi için, terk edilen maçın bitmesi beklenirken, bundan böyle oyunu terk eden bir oyuncu anında ceza alacak. Dereceli maçlarda ise ilk kan sistemi geliyor. Eğer bir oyuncu, maçın başında daha ilk kan dökülmeden oyunu terk ederse, o oyuncu ve parti kurduğu kişiler maçı kaybetmiş sayılacak ve ceza alacaklar. Diğer oyuncular içinse bu maç skoru kayda geçmeyecek. İlk kan sonrasında ise standart kural geçerli olacak. Terk eden ceza alacak ve diğer takım üyeleri maçın sonucuna göre kazanmış/kaybetmiş sayılacak.
 
     Çalışmasında sorun olan bazı eşyaları düzelten ve satın almak üzere olduğunuz eşyayı duyurabileceğiniz arayüz geliştirmeleri de bu güncelleme ile birlikte geliyor. Ayrıca yeni gelen kahramanların yeteneklerindeki problemler ve bazı gizli karakterlerin para almasını engelleyen hatalar da bu güncelleme ile düzeltiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 24 Dk önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler