Dota 2'nin Free to Play Sistemi Detaylandırıldı

01.06.2012 14:12 Samet Konuksal


     Bildiğiniz üzere daha önceden Valve patronu Gabe Newell, Dota 2'nin Free to Play sistemi üzerine kurulu olacağını açıklamıştı. Sistem adına resmi duyuru bugün itibariyle geldi. Haliyle sistem de detaylandırıldı.
 
     Oyunun resmi blogu üzerinden yapılan duyuruda, Dota 2'nin asla bir "öde ve kazan" türünde olmayacağı belirtiliyor. Dota Store üzerinden sadece kozmetik eşyaların satılacağı yazılırken, oyundaki bütün kahramanların ilk günden her oyuncuda oyanabilir olacağının müjdesi veriliyor. Yani League of Legends veya Heroes of Newerth tarzı sınırlama yok.
 
     Bugün yapılan duyuruda, Steam'in epey tutulan Workshop sisteminin Dota 2'yi destekleyeceği de açıklandı. Steam Workshop'ta Dota 2 için eşya ve kahraman üretebileceksiniz ve eğer bu ürettikleriniz fazla oy alırsa Valve bu tasarımları oyuna aktaracak. 
 
     PC'ye özel geliştirilen Dota 2'nin çıkış tarihi henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler