Dota 2'nin Source Engine 2'li Sürümü Dota 2: Reborn Duyuruldu!

13.06.2015 03:16 Samet Konuksal


    Aslında geçtiğimiz GDC döneminde onay kazanan Dota 2'nin Source Engine 2 sürümü bugün itibariyle daha net bir hal aldı. Valve, Dota 2'nin resmi sitesi üzerinden Dota 2: Reborn'un tanıtımına başladı.
 
    Valve'ın yeni oyun motorunu kullanan Dota 2: Reborn'un tanıtımı toplamda üç aşamada gerçekleşecek. Bu hafta yapılan tanıtımda oyunun yenilenmiş arayüzü gösteriliyor. Tamamen yenilenmiş bir giriş ekranına sahip olan oyunda sosyal arayüz de ilk halinden farklı bir yapıda karşımıza çıkıyor.
 
    Daha detaylı bir arkadaş ve istatistik ekranına sahip olacak olan Dota 2 Reborn'da hero seçim ekranı da yenilenmiş olarak bulunuyor. Heroları rollere göre filtreyebildiğiniz ekranın haricinde karakter özelleştirme yeri de değiştirilmiş.
 
    Bunun haricinde Source Engine 2'nin arayüze kattığı en önemli yeniliklerden birisi de e-spor kanadında yaşanıyor. Oyun içerisindeki DotaTV kapsamında 1080p çözünürlük ve 60 FPS akıcılıkta yayın izlemeye müsade eden Dota 2 Reborn'un izleme arayüzünde daha detaylı istatistikler karşımıza çıkıyor.
 
    Dota 2 Reborn'un bugün yapılan tanıtımı arayüz odaklı. Valve önümüzdeki hafta Custom Games odaklı yenilikleri paylaşacak. Yeniliklere daha ayrıntılı olarak buradan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler