Double Dragon'un iOS Versiyonu Duyuruldu

Double Dragon'un filmini hatırlayan var mı?
14.02.2011 13:14 Ersin Kılıç


     Atari salonlarının vazgeçilmez oyunlarından biri olan ve NES, Game Boy, Atari ve Wii (Virtual Console) gibi bir çok konsolda boy gösteren Double Dragon bu seferde ceplerimize girmeye hazırlanıyor.
 
     BlazBlue, Guility Gear ve son olarak Nintendo DS için çıkan 999 ile büyük övgüler toplayan Aksys Games yaptığı açıklama ile Double Dragon'un iOS versiyonunu duyurdu. Yani oyun iPhone ile birlikte iPod Touch ve iPad'te de karşımıza çıkacak.
 
     Mart ayında Apple Store'da yer alacak olan oyun direk port olmayacak. Dokunmatik ekran üzerine yerleştirilecek olan tuşlar yardımı ile oynayacağımız oyunun görsel yapısı ve müzikleri iOS sistemleri için yeniden elden geçirilmiş olacak. Oyunda ayrıca Achievement ödülleri, co-op modu ve açılabilir yeni karakterlerin olacağı da belirtilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Double Dragon Platformlar: Mobil Geliştirici: Aksys Games Dağıtıcısı: Aksys Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler