Double Fine Productions 4 Oyun Üzerinde Çalışıyor

15.07.2010 13:18 Alkan Adakaner


 
    Brutal Legend ile yine mükemml bir iş çıkaran ünlü yapımcı Tim Schafer'in liderliğindeki Double Fine'ın yeni projeleri de yolda. Schafer'in açıklamalarına göre firma şu an 4 yeni oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

    Bu oyunların neler olduğu ile ilgili bilgimiz yok, ama Schafer bunların bazılarının indirilebilir oyunlar, bazılarının ise standart pazarlama yoluyla (kutulu) satılacak oyunlar olduğunu söyledi.

      Geçen yılın en başarılı oyunlarından Brutal Legend'in devam oyunu da bu 4 oyun arasında yer alır mı bilemiyoruz, ama bütün projelerin bir yayıncıya sahip olması ciddi olduklarını gösteriyor.

     Schafer, projelerin başında bulunan isimleri ise Brutal Legend takımından Nathan Marks, daha önce Pixar'da çalışan ve aynı zamanda Brutal Legend takımında da görev alan Tasha Harris ve Brutal Legend sanat yönetmeni Lee Petty olarak açıkladı. 4. projenin başında da büyük ihtimalle Schafer'in kendisi bulunuyor.

     Özellikle Tim Schafer'in başında bulunduğu proje Brutal Legend 2 olursa sanırım bu oyunun hayranları oldukça sevinecektir. Zaten öyle olmasa bile Schafer'in yine orijinal bir yapımla karşımıza çıkacağına eminiz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brutal Legend Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler