Double Fine'a Bir Günde $600.000'lık Bağış!

09.02.2012 18:23 Samet Konuksal


     Adventure tarzdaki oyunların üstadı Tim Schafer'in dağıtımcılarla olan sıkıntısı, bir kaç gündür oyun medyasının gündeminde. Bunun üstüne sitelerinde bir etkinlik başlatan Tim Schafer, beklediği desteği çok kısa bir süre içerisinde buldu!
 
     Etkinlik kapsamında destekleyicilerden 33 gün içerisinde $400.000'lık sınırın geçmesini arzulayan Tim Schafer, bu barajı tam beş saat önce geçti. Bir gün içerisinde proje için gerekli sınırı geçen etkinlikte şuanlık alınan bağış miktarı 625 bin dolar! Bu proje ise sadece 14 saat önce başlatıldı.
 
     Hayranlarıyla içli dışlı olan Tim Schafer, bunun karşılığını da kısa bir süre içerisinde almış gözüküyor. Schafer'in 400 bin dolarlık barajı kısa bir süre sonra geçmenin ardından Twitter'dan paylaştığı yazı ise şu şekilde; "$407.470. Dünya'yı seviyorum. Double Fine hayranları tüm dünyadaki en iyi hayran kitlesi! Beni ağlatacaksınız :)"
 
     Proje sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brutal Legend Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 30 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler