Double Fine'a Yapılan Bağış 1 Milyon Doları Buldu!

10.02.2012 02:02 Samet Konuksal


     Adventure oyunlarının üstadı Tim Schafer'in yaşadığı dağıtımcı sıkıntısının ardından açılan bir bağış projesi, Tim Schafer'in bile beklemediği şeylerle sonuçlandı. Double Fine'ın 33 günde bulması gereken 400 bin dolar, çok kısa bir süre içerisinde katlandı!
 
     Başlatılalı 21 saat olan proje, an itibariyle bir milyon doları geçmiş durumda. Eski tarz bir adventure oyununa duyulan özlemin getirdiği bu çılgınlık aynı zamanda, projenin de başlatıldığı dünyanın en büyük bağış platformu KickStarter'ın da rekoru oldu.
 
     Tüm bunların yanı sıra Tim Schafer, Twitter hesabı üzerinden kafalardaki soruları da cevaplandırdı. Normalde $400.000'in yeterli olacağı projenin gelirinin beklentiden de fazla olmasının ardından Tim Schafer, artan bu paranın oyunu daha fazla dil ve platform seçeneğiyle birlikte sunmalarına yardımcı olacağını ve Double Fine'ın diğer projeleri için de kullanılacağını belirtti. 
 
     Sanırım daha ortaya çıkmayan bir oyun için bile bir milyon dolar toplayan Double Fine'a gösterilen bu ilgi, kendilerini geri çeviren dağıtımcılara garip hisler yaşatmıştır. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brutal Legend Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler