Dövüş Oyunu ALTAIR BREAKER, PS VR2 için 22 Şubat 2023'te Çıkıyor

15.12.2022 20:06 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Thirdverse, sanal gerçeklik kılıç dövüşü oyunu ALTAIR BREAKER'ın PlayStation VR2 versiyonunun 22 Şubat 2023'te çıkacağını duyurdu.
 
İlk olarak Steam üzerinden PC, Oculus Store aracılığıyla Quest ve Rift için 18 Ağustos'ta piyasaya sürülen ALTAIR BREAKER, PSVR2'ye geliyor. ALTAIR dünyasına giriş yapacağınız bu sanal gerçeklik oyununda Vastus Adası çevresinde dolaşan LAWS ordusuna karşı mücadele edeceksiniz. Şu anda harabeye dönmüş durumda olan Vastus Adası yapay zeka konusunda deneyler yapmak için kullanılıyor.
 
Aksiyon ve dövüş sistemini temel alan bu yapımda arkadaşlarınızla takım kurabilecek ve zorlu savaşlara adım atabileceksiniz. Oyunda etrafta dolaşan LAWS ordusunu (Ölümcül Otonom Silah Sistemleri) geri püskürtmek için savaşlara katılacak ve Vastus Adası'nda barışı tesis etmeye çalışacaksınız.
 
-Steam Sayfası 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler