Dövüş Oyunu PixelJunk Scrappers Deluxe, 27 Temmuz'da Çıkıyor

27.06.2023 18:19 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Q-Games, işbirliğine dayalı parti kavga oyunu PixelJunk Scrappers Deluxe'ün 27 Temmuz'da PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC (Steam, Epic Games) için piyasaya çıkacağını duyurdu. PlayStation Store üzerinden istek listesine ekleyebilirsiniz!
 
Yakın gelecekte kirli bir şehri temizlemeye çalışan bir robot çöpçü ekibi olan Hurdacılara katıl. Sokakları tek başına süpür veya 4 oyuncudan oluşan güçlü bir ekip kur. Çöp Kent'te vakit nakittir: Daha büyük ödüller kazanabilmek için büyük bir çöp yığını oluştur ve çöpleri arkadaşlarına fırlatarak daha verimli çalış.
 
Tek işin çöp toplamak değil! Sana saldırarak işlerini aksatmaya çalışan robot rakiplerini alt etmek ve işi zamanında tamamlamak senin görevin! En verimli şekilde çalışmak, yüksek puanlar kazanmak, yeni karakterlerin ve özelleştirme seçeneklerinin kilidini açmak için takım çalışması çok önemlidir.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 4 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 5 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 6 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 7 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler