Dövüş Oyunu Skullgirls, PS4 ve PS Vita'ya Geliyor

30.04.2015 10:27 Ömür Gencer


       Lab Zero'nun geliştirdiği iki boyutlu dövüş oyunu Skullgirls, PlayStation 4 ve PlayStation Vita için duyuruldu. Yapım Skullgirls 2nd Encore adı altında PlayStation konsollarına gelecek ve pek çok yeni özellikler içerecek.
 
       Oyunun PlayStation sürümlerindeki hikaye modu en iyi anime ses sanatçılarından tarafından seslendirilecek. Bunun yanında Skullgirls 2nd Endore'da oyuncuların çeşitli şartlar altında dövüşeceği yeni bir challenge modu ve survival modu yer alacak.
 
      Yapım, PS4 ve PS Vita arasında cross-buy özelliğini bulunduracak. Yani oyunu bir platform için satın aldığınızda diğerinde de oynayabileceksiniz. Bunun yanında oyunun PS3 sürümüne ait gamepadleri de destekleyecek. Yapım bu yaz çıkışını yapacak. Skullgirls 2nd Encore hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 38 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler