Dövüş Sanatları MMO’su Age of Wulin

Oyunun kapıları sene sonunda açılacak.
25.02.2011 01:26 Ersin Kılıç


     MMO türü şüphesiz son yılların yükselen sektörlerinden birisi. Doğal olarak her geçen gün farklı ve kaliteli yeni MMO oyunları ile karşılaşıyoruz. Age of Wulin ise içerdiği dünyası ile türün diğer oyunlarından farklı bir kulvara yöneliyor.
 
     Tamamen dövüş sanatları üzerine kurulu olan ve 1300'lü yılların havasına sahip Age of Wulin'da oyuna da adını veren Wulin adlı dünyada yer alacağız. Free to Play olarak çıkışını yapacak olan oyun rengarenk grafikleri ve karakterleri ile de oyuncuların ilgisini çekebilir.
 
     Savaş sistemi de doğal olarak dövüş sanatları üzerine yoğunlaşan oyunun ekran görüntüleri, sanatsal çalışmaları, tanıtım videosuna aşağıdan, resmi sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls Platformlar: PC Geliştirici: Gala Networks Europe Dağıtıcısı: Gala Networks Europe Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler