Dr. Mario World 10 Temmuz'da iOS ve Android için Çıkacak

18.06.2019 10:38 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Dr. Mario World'ün 10 Temmuz'da iOS (App Store) ve Android (Google Play) cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun oynaması ücretsiz olacak fakat oyun içi satın alma seçeneklerine de sahip olacak.
 
Eski Dr. Mario oyunlarına benzer olarak Dr. Mario World'de de virüslere doğru renkteki hapları temas ettirerek seviyedeki virüsleri temizleye çalışıyorsunuz. Dr. Luigi, Dr. Peach, Dr. Yoshi, Dr. Toad ve Dr. Bowser. olmak üzere farklı yeteneklere sahip karakterler oynanabilir olacak. Oyunun çıkışında beş adet dünya bulunacak ve daha sonra yenileri oyuna eklenecek.
 
Oyunun genel özelliklerinin tanıtıldığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler