Dragon Age 2 Duyuruldu!

08.07.2010 16:11 Ersin Kılıç


 
     Sabah saatlerinde yaptığımız haberde Dragon Age : Origins'in devamı niteliğindeki Dragon Age 2'nin her an duyurulabileceğini belirtmiştik. Oyunun resmi olarak duyurusu gelmese de ilk görüntüsü yayınlandı bile.
 
     Bir çok oyunu resmi duyurusundan önce kapağına taşıyan Game Informer dergisi, geleneğini bozmadı ve Dragon Age 2'nin duyurusunu da gerçekleştirmiş oldu. Zaten duyurulacağına kesin gözüyle bakılan oyunun ilk görseli de dergi kapağında yayınlanmış oldu.
 
     Game Informer'ın bir sonraki sayısında yer vereceği Dragon Age 2'de yaratılan dünyanın farklı bir kısmını ziyaret edeceğimiz belirtilmiş. Doğal olarak yönlendireceğimiz karakterlerde değişecektir. Buna rağmen Bioware ilk oyundaki karakterlerle de yolumuzu kesiştirebilir. Bir çok süprizede yer verileceği açıklanırken oyunda Dragon Age dünyasının farklı bir kısmına ışık tutulacağı belirtilmiş.
 
     Oyunun dergi kapağındaki ilk görseline baktığımızda ise iki önemli karakter görüyoruz. Arka planda ise Archdemon benzeri bir yaratık gözüküyor. Dragon Age 2'nin Ocak - Mart 2011, yani 2011 yılı ilk çeyrek döneminde piyasaya çıkması bekleniyor. Bu haber bile şimdiden beni heyecanlandırdı.Oyunun ilk bilgilerini sabırsızlıkla bekliyoruz...
 
     5000 yıllık bir tarihe sahip olan oyun, Dragon Age : Origins ile Ferelden'de startını vermişti. Awakening ile genişleyen oyun dünyasına, ikinci oyunda farklı bir hikaye ve açıdan bakacağız.
 
     Oyunun dergi kapağına ve doğal olarak ilk görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 2 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 3 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 7 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler