Dragon Age 2 ile Gücü Hissedin

27.10.2010 01:41 Ersin Kılıç


 
     Dragon Age: Origins ile geçiğimiz yıl bizi soluksuz bir maceraya sürükleyen Bioware firması, bugün serinin ikinci oyunu için mükemmel bir tanıtım videosu yayınladı.
 
      Firma, beta görüntüleri ile kafaları karıştıran oyun için şimdiye dek genelde CGI görüntülerden oluşan tanıtım videoları ile yetinmişti. Zira oyunun Gamescom'da yayınlanan tanıtım videosu kurgusu itibari ile de dikkatleri üzerine topluyordu. Bugün yayınlanan tanıtım videosu ise tamamen oyun içi sahnelerden oluşuyor.
 
     "Şampiyon hakkındakileri bilmek istiyor musun?" gibi ilginç bir cümle ile açılışını yapan bu tanıtım videosunda kesik kesikte olsa hikaye detaylarına yer verildiğini görüyoruz. Bu ara sahnelerden birisinde ana karakterimizi şaşkın ve farklı bir kostüm ile de görmek mümkün. Bu kısım muhtemelen oyunun ilk dakikalarından olabilir. 
 
     Bir çok savaş sahnesine de yer verilen oyunun bu vidosunda gene farklı karakterlerde dikkat çekiyor. Özellikle görünüm itibari ile Rogue sınıfı olduğu sanılan bayan karakterin hikayede önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum.
 
     11 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler