Dragon Age 4'ün 2023 Sonuna Doğru Çıkış Yapacağı Bildirildi

19.02.2022 11:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz ay RPG serisinin yeni oyunu Dragon Age 4 hakkında detaylar ortaya çıkmıştı. Serinin son oyunu için 2022'de çıkma ihtimalinin olmadığı bildirilmişti. Ancak GrubbSnax'ın son bölümünde Venture Beat'ten Jeff Grubb, oyunun çok iyi durumda olduğunu ve ekibin hızlı bir şekilde çalıştığını belirtti.
 
Grubb, oyunun 2023'ün sonlarında piyasaya sürülmesinin muhtemel olduğunu söyledi. Geliştirmenin ne kadar iyi ilerlediğine bağlı olarak 2024 başında da çıkış yapabileceğini belirtti.
 
Öte yandan Dragon Age 4'ün PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için çıkacağı, PS4 ve Xbox One konsollarına gelmeyeceği bildirildi. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age : Origins Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler