Dragon Age: Dreadwolf'un Bu Yıl Çıkacağı Bildiriliyor

04.03.2024 14:47 Mehmet Tandoğan

 
 
EA ve Bioware ekipleri tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: Dreadwolf için yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 2024 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirecek ve yaz aylarında tam tanıtımı yapılacak.
 
Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb yeni açıklamalarda bulundu
 
 
 
Game Mess Decides podcast'inde ortak sunucu Mike Minotti ile konuşan Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Dragon Age: Dreadwolf adına edindiğim bilgilere göre oyun muhtemelen yaz aylarında tanıtılacak. Tam olarak ne zaman tanıtılacağını bilmiyorum ancak yakın zamanda olacağını söyleyebilirim. Diğer taraftan duyduğuma göre oyun bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek. EA bu konuda garanti veriyor diyebilirim."
 
Geçtiğimiz Ekim ayında BioWare genel müdürü Gary McKay oyunun alfa sürümüne ulaştığını ve ilk görevin açılış sahnelerinden sonuna kadar oynanabilir olduğunu aktardı. Diğer taraftan oyunun oynanış içeriği Şubat ayı içerisinde sızdırılmıştı ve devam oyununun ilk bakışı burada ortaya çıktı.
 
Peki siz bu oyunu bekliyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age™: Inquisition Platformlar: Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler