Dragon Ball Z: Kakarot'tan Yeni Görseller Paylaşıldı

24.12.2019 00:26 Özgür Eroğlu

Bandai Namco'nun yapımcılığını üstlendiği Dragon Ball Z: Kakarot'tan yeni görseller paylaşıldı. Yeni görsellerde Goten, Trunks ve Android 18'i görüyoruz. Bu üç karakter oyunda sonradan kilidi açılacak olan destek karakterleri olarak bulunacak. 
 
Bandai Namco, Dragon Ball Z: Kakarot'un 17 Ocak 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Japonya'da ise PlayStation 4 ve Xbox One sürümü 16 Ocak 2020'de erişilebilir olacak. Oyunun tanıtım yazısı ve bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Dragon Ball Z: Kakarot ile Goku ve diğer Z Fighter'ların hikâyesine geri dönüş yap. Destansı savaşların yanı sıra Goku, Gohan, Vegeta ve diğerleriyle balık tut, yemek ye, savaşa katıl ve antrenman yap; Dragon Ball Z dünyasındaki hayatı keşfet.

Hikâyede ilerledikçe yeni bölgeler açıp maceraya dal ve Dragon Ball Z evrenindeki diğer kahramanlarla güçlü bağlar kur. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Ball Z: Kakarot Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler