Dragon Nest'e Cash Shop ve Yüksek Seviye Zindan

Yunan Mitolojisi'nde adını dıkça duyduğumuz Minatour ve Labirent'i RPG'lerin vazgeçilmez zindan kaynaklarından biri.
13.08.2011 15:10 Beril Sergün


     Şu anda Kuzey Amerika'da Açık Beta halinde olan Dragon Nest MMORPG'si, ileride gelecek Avrupa sunucuları için bize ipuçları vermeye devam ediyor.
 
     Oyunun "ilk" halini gören Kuzey Amerika sunucularında oynayan oyuncular, oyuna yeni eklenen 2 yeni özelliği farketmişlerdir. Bunlardan biri Cash Shop yani gerçek para harcayarak eşyalar satın alabileceğiniz bir market (Tabii oyunda topladığınız "scale"ler ile de bazı eşyalara sahip olabileceksiniz), diğeri ise oyun içi bir özellik ve oyunun içeriğine yapılan bir katkı. Marketin adı Dragon Vault ve yapılan açıklamaya göre bu yapılan güncellemede markete bir çok karakteri kişiselleştirmek için kullanılan eşya getirilmiş. Bunun yanında Adventurer's Bags, Scrolls of Unlearning ve daha bir çok kostüm. Ayrıca dediğim gibi yeni bir yüksek seviye zindan geldi, bu da Minotaur'un testlerini geçmeniz için dizayn edilmiş The Labyrinth.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Nest Platformlar: PC Geliştirici: EyeDentity Dağıtıcısı: ShandaGames Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler