Dragon Quest 6'yı Oynayamadan Vefat Eden Oyuncu

31.01.2011 17:55 Alkan Adakaner


 
     Bir serinin hayranı olmak hem güzel hem de zor bir şeydir, çünkü bazen serinin yeni oyununu oynama şansımız olmayabilir (kişisel bir örnek Fatal Frame 4'ün Batıya gelmemesi) veya serinin yeni oyunları kötü olabilir.
 
     Edith Jeter'in öyküsü ise biraz hüzünlü, çünkü o merakla beklediği Dragon Quest 6'yı oynayamadan 91 yaşında vefat etti.
 
     Japon firma Enix tarafından geliştirilen ve SNES için piyasaya çıkan Dragon Quest 6 o zamanlar Japonya dışında yayınlanmamıştı. Bu nesilde DS ekranlarına uyarlanan oyun bir kaç hafta önce piyasaya çıktı, ama Edith Jeter Ocak ayının başında vefat etmişti.
 
    Yukarıdaki resimde Edith Jeter'in tam 15 yıl önce, 76 yaşındayken Nintendo Power'a yazdığı şu mektubu görmek hüzün verici:
 
    "Şu an 76 yaşındayım. Eğer birisi harekete geçmezse (oyunu Batı'ya uyarlamak için) Dragon Quest 6'yı oynayamadan ölebilirim."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest VI: Realms of Revelation Platformlar: DS Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler