Dragon Quest Builders 2'nin Satış Rakamı 1.1 Milyona Ulaştı

12.08.2019 21:44 Nursema Emre

 
2018'in Kasım ayında fiziksel ve dijital olarak satışa sunulan Dragon Quest Builders 2, henüz 1 yılını doldurmamışken toplam 1.1 milyon satış rakamına ulaşarak büyük bir başarı elde etti.
 
Yakın dönemde oyuna modern yapıları, yeni saç stillerini ve kıyafetleri de eklemesi beklenen DLC ile oyunun başarısını katlaması bekleniyor.
 
 

 
Oyunun tanıtım yazısı:
 
Dragon Quest: Builders 2, Minecraft'ın dünyasını ve oynanışını Dragon Quest temasıyla buluşturan bir yapım. Bloklardan oluşan bu yapımda amacımız Alefgard Krallığı'nı yeniden inşaa etmek. Bunu gerçekleştirmek için etraftan çeşitli kaynaklar toplayıp yeni binalar inşaa edecek ve Dragon Quest serisinin ünlü canavarlarıyla savaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest: Builders Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler