Dragon Quest XI, PS4, 3DS ve Nintendo NX için Duyuruldu

28.07.2015 13:11 Ömür Gencer

      
        Square Enix, düzenlediği canlı yayın sırasında Dragon Quest serisinin yeni üyesini duyurdu. Bu yeni oyun Dragon Quest XI: Sugisarishi Toki o Motomete (Geçen Zamanların Arayışında olarak çevirebiliriz.) adı altında oyuncularla buluşacak.
 
       Yeni Dragon Quest oyunu PlayStation 4 ve Nintendo 3DS'e çıkış yapacak. Bunun yanında Nintendo'nun yeni konsolu önümüzdeki sene çıkış yaptığında Dragon Quest XI de bu konsola çıkışını yapacak. Oyunun PS4 sürümü Unreal Engine 4 ile geliştirilirken 3DS sürümü tamamen farklı bir görsel tarza sahip olacak. Dragon Quest XI'in Nintendo NX'e geleceğini göz önüne aldığımızda bu yeni konsolun Unreal Engine 4 çalıştırabileceğini söyleyebiliriz.
 
   Belirtilene göre oyunun 3DS ve PS4 sürümleri farklı yapımcılar tarafından geliştirilecek. Oyunun PS4 sürümü Orca'ya emanetken 3DS sürümü Toylogic tarafından geliştirilecek. Dragon Quest XI'in 3DS sürümünde bir ekranda üç boyutlu oyun dünyası görürken diğer ekranda ilk Dragon Quest oyunlarını anımsatan iki boyutlu retro bir oyun dünyası göreceğiz. Görsel farklılıklarına rağmen bu iki sürümün de tamamen aynı hikayeyi anlatacağını belirtelim.
 
       Aşağıdan Dragon Quest XI'in PS4 ve 3DS sürümlerine ait oyun içi ekran görüntülerini ve ilk oynanış videolarını görebilirsiniz. Oyunun ne Japonya ne de Batı çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmediğini belirtelim.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest XI Platformlar: PS4 3DS Geliştirici: Toylogic Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler