Dragon Quest X Betası Haftaya Açıklanacak

Oyunda 5 kıtada 5 farklı ırk bulunacak
02.11.2011 21:14 Alkan Adakaner

 
      Square Enix'in bir MMO oyununa dönüştürerek hepimizi şaşırttığı Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ın betası ile ilgili ilk bilgiler haftaya açıklanacak. Yosuke Saito'nun Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre bazı oyuncular erkenden oyunu deneme şansı yakalayacak.
 
      Henüz Dragon Quest X'in çıkış tarihini açıklamayan Square Enix oyunun Avrupa ve Amerika sürümü ile ilgili de açıklama yapmadı. Wii sürümünün betasından sonra Square Enix eminiz Wii U için de benzer bir test yapacaktır. Tabi önce konsolun piyasaya çıkması gerek.
 
     Japonya'nın en ünlü oyunlarından birisi olan Dragon Quest serisi bundan sonra sadece Nintendo platformlarında görünebilir. Nintendo son dönemlerde bazı oyunları kendi konsollarına bağlayacak adımlar atmıştu. Mesela Fatal Frame buna bir örnek olarak gösterilebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 10 Dk önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 2 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler