Dragon Quest X PS4 Oynanış Videosu

18.12.2016 04:54 Gazali Çetinkaya

 
   Tokyo'da gerçekleşen Jump Festa etkinliği esnasında Dragon Quest X yapımcısı Yosuke Saito, MMORPG türündeki oyunun PlayStation 4 sürümünden oynanış görüntüleri paylaştı.
 
   Yayından kaydedilen Dragon Quest X PS4 oynanış görüntülerine aşağıdaki oynatıcılardan ulaşabilirsiniz. 
 
   Panel esnasında ayrıca oyunun PlayStation 4 sürümünün daha önce piyasaya çıkmış sürümlerine nazaran daha iyi aydınlatma, daha iyi çizim mesafesi, daha iyi karakter dokuları ve daha iyi 3D modeller sunacağını da öğrendik. Oyunun PS4'teki çözünürlük ve frame değeri ise 1080/60FPS. 
 
 
 
   Saito-san Dragon Quest X'in Nintendo Switch sürümünün geliştirildiğini ve platform üzerindeki görüntülerin ilerleyen zamanlarda geleceğini tekrar belirtti. 
 
   PlayStation 4 sürümü için çıkış tarihi henüz açıklanmış değil. Oyun Japonya'da Wii, Wii U ve PC için ulaşılabilir durumda. Batı için bir açıklama da ne yazık ki yok.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 34 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler