Dragon Quest X için Görseller Gelmeye Devam Ediyor

Dragon Quest X'in serinin diğer oyunlarından farklı bir türe yönelmesi tartışmalar yarattı
12.10.2011 18:52 Alkan Adakaner

 
      Açıkçası Wii'de bir MMORPG oyunu göreceğimizi hiç düşünmüyorduk. Üstelik bu oyunun Dragon Quest X olması ise tam anlamıyla büyük bir sürpriz oldu.  Square Enix konsolun ömrünün son dönemlerinde bu harika seriye iddialı bir oyun ekliyor.
 
     Wii'nin yanı sıra Wii U için de gelişmiş grafiklerle piyasaya çıkarılacak olan Dragon Quest X'in Wii U sürümü için şu ana kadar herhangi bir görüntü yayınlanmadı. Buna rağmen Wii sürümü için ekran görüntüleri gelmeye devam ediyor.
 
     Grafiksel olarak Wii'deki bir MMO oyununa göre harika iş çıkardığını gördüğümüz Dragon Quest X gelecek yıl raflardaki yerini alacak. Aşağıda oyunun yeni görsellerini bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 12 Dk önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler