Dragon Quest X ile İlgili İlk Bilgi + Videolar

Oyunun ilk resmi ekran görüntüsü
05.09.2011 10:23 Alkan Adakaner


      Square Enix'in Japonya'da düzenlediği Dragon Quest konferansında serinin yeni oyunu Dragon Quest 10 tanıtıldı. Wii için hazırlandığın daha önce açıklanan oyunun Wii U için de geliştirildiği açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre ilk defa serinin bir oyunu Square Enix'in kendisi tarafından geliştirilecek. Hatırlarsanız Dragon Quest IX'u Level-5 geliştirmişti.
 
      Online bir RPG olarak tasarlanan Dragon Quest X, Astortia'da geçecek ve oyun boyunca 5 farklı ırkın bulunduğu 5 kıtayı gezeceğiz. Dev bir hikayeye sahip olacak oyunda Ogre, elf, dwarf, pukuripo ve wedi sınıfları olacak.
 
      Sıra tabanlı dövüşlere sahip olacak oyunumuz sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip olacak. DQX'te kendi karakterimizi yaratıp geliştirebileceğiz. Oyunu ister tek başımıza, istersek de NPC'lerdne oluşan bir takımla da bitirme şansımız olacakmış.
 
     Dragon Quest X'in Wii veya Wii U sürümünün çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor. Buna rağmen oyun çıkmadan önce betasının da yapılacağı söyleniyor. Böylece oyunu erkenden deneme şansı yakalayabileceğiz.
 
    Aşağıda oyuna ait ilk videoları bulabilirsiniz. Henüz resmi video yayınlanmadığı için düşük çözünürlüklü bu görüntülerle idare etmek zorundayız. Ayrıca videolardan alınma bazı ekran görüntülerini de aşağıda bulmanız mümkün.
 
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler