Dragon Quest X'in 300.000 Üyesi Var

Dragon Quest'in Batı'ya olan yolculuğu merakla bekleniyor
27.09.2012 19:40 Alkan Adakaner


     Dragon Quest X'in MMO olarak duyurulması serinin hayranlarını şaşırtsa da yepyeni bir deneyime sıcak bakan oyuncuların sayısı hiç de az değildi. Şu ana kadar Wii'de 556.000'den fazla satan oyunun üye sayısı da açıklandı.
 
     Square Enix, Dragon Quest X'in 300.000 üyesinin olduğunu açıkladı. Her bir üyenin 13 dolar (1000 Yen) aylık ücret ödediğini düşünürsek Sqaure Enix'in her ay kasasına ortalama 3.8 milyon dolar koyduğunu görüyoruz.  Oyunun Wii U sürümü ile birlikte bu sayılar artışa geçebilir.
 
     Geliştirici firma oyuna Ekim ayında iki yeni sınıf ekleyecek. Bu sınıfların Paladin ve Ranger olduğu açıklandı. Oyunun sadece Japonya'da piyasaya çıktığını göz önüne alırsak, Avrupa ve Amerika sürümleri ile üyelik sayısının bir hayli artacağını öngörebiliriz. 
 
     Square Enix, Final Fantasy XI'te yaklaşık 600.000 üye sayısına ulaşmıştı. Bakalım firmanın ünlü oyunlarını MMO'ya çevirme girişimi uzun süreçte fayda mı, yoksa zarar mı getirecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler