Dragon Quest X'in Görselleri Gelmeye Devam Ediyor

Dragon Quest X'in MMO olması serinin bazı hayranlarında hayal kırıklığı yarattı
03.05.2012 11:10 Alkan Adakaner


     Square Enix'in Nintendo Wii ve Wii U için özel olarak hazırladığı MMO-RPG oyunu Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntüler yine oyun içi sahnelere ait.
 
    2 Ağustos'ta Wii sürümü Japonya'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa ve Amerika çıkış tarihleri hala belirsizliğini koruyor. Bakalım Square Enix Wii sürümünü 2012 yılında Batı'da piyasaya çıkarabilecek mi? Bu konuda çok umutlanmamakta yarar var.
 
     Oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Wii sürümüne ait olan bu görseller oldukça iyi görünüyor. Diğer taraftan Wii U sürümü çok daha iyi grafiklere sahip olacakmış.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler