Dragon Quest X'in İlk Resmi Görüntüleri Yayınlandı

Oyunun dünyası oldukça renkli olacak
21.09.2011 20:46 Alkan Adakaner


     Square Enix'in Dragon Quest X: Rise of  the Five Tribes'ı bir MMO oyunu olarak duyurması büyük şaşkınlık yaratmıştı. Wii ve Wii U için geliştirilen oyun serinin hayranlarında şaşkınlık yaratırken Square Enix ise değişikliğin işe yarayacağı görüşünde.
 
      5 kıtada geçecek oyunumuzun ilk resmi ekran görüntüleri de yayınlandı. Wii sürümüne ait bu görüntülerde grafiklerin oldukça hoş olduğunu görüyoruz. Square Enix Wii U sürümünün daha gelişmiş grafiklere sahip olacağını söylemişti.
 
     2012 yılında Wii için piyasaya çıkacak oyunun Wii U sürümünün çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Aşağıda ilk resmi görüntüleri bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler