Dragon Quest X'te Turtle God ile Tanışın

Dragon Quest X'in Wii U sürümü daha gelişmiş grafikler ve özelliklere sahip olacak
12.01.2012 08:49 Alkan Adakaner

     Square Enix'in Nintendo Wii ve Wii U için özel olarak hazırladığı ve şaşırtıcı bir biçimde MMO türünde geliştirdiği ünlü Dragon Quest serisinin yeni oyunu Rise of the Five Tribes'ın görselleri gelmeye devam ediyor. Oyunun yeni görsellerinde Turtle God ile tanışıyoruz.
 
     Kame-sama (Turtle God) "Kaplumbağa İlah" Etone köylüleri için çok özel bir yere sahip ve bu köyde bulunanlar ona ibadet ediyorlar. Tabi siz de ana karakter olarak insan ırkının merkezi olan bu yerde köylülerin gözünde özel bir yere sahipsiniz. Zaten Turtle God ve sizin aranızda da yakın ilişki olacakmış.
 
     Daha önceki ekran görüntülerinde tanıdığımız Aba adlı genç bir kızın Turtle God'ın mesajlarını köye ilettiği de gelen bilgiler arasında bulunuyor. Aşağıda oyuna ait yeni görselleri bulmanız mümkün.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler