Dragon Quest X'te İnsanların Dünyasındaki Gizem

Dragon Quest X'in grafikleri Wii U'da daha iyi olacak
10.09.2011 09:03 Alkan Adakaner


     Yaklaşık 6 yıldır geliştirilen Dragon Quest X'in Wii ve Wii U için duyurulması Tokyo Game Show öncesinde serinin hayranlarını rahatlatmıştı. Şimdi bu oyun hakkında ayrıntılar da ortaya çıkmaya başlıyor.
 
     Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ta oyuncular online bir dünyada yer alacak. Daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz gibi oyunun sadeceilk birkaç saati offline olarak oynanabilecek. Ogre, Elf, Dwarf, Pukuripo ve Wedi ırklarından birisini seçip bir karakter yaratacağımız oyunda İnsan'ların da olduğu söyleniyor. Yani toplam 6 ırkımız olacak gibi görünüyor.
 
    Oyunun senaryosu insanların dünyası etrafında geçecek ve oyuncular insanların dünyasındaki bir gizemi çözmek için çalışacaklar. Oyunumuz Ogleed, Eltona, Dwachakka, Pukuland adlı kıtalardan ve Wena adalarından kopmuş olan Astoldia başlayacak ve her ziyaret ettiğimiz bölgede farklı ırklarla karşılaşacağız.

     Dragon Quest X serinin diğer oyunlarından çok daha büyük bir dünyaya sahip olacak. Tabi bunda oyunun bir çeşit MMORPG olmasının da payı büyük. Bakalım Square Enix ve Nintendo bu girişimden başarıyla sıyrılacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler