Dragon Quest X'ten 10 Dakikalık Oynanış Videosu

Square Enix, Dragon Quest X'i Wii ve Wii U platformları için hazırlıyor.
07.09.2011 01:53 Levent Polater


 
    Square Enix'in Dragon Quest X için yolladığı tek ekran görüntüsüne bakmaktan sıkıldınız mı? Daha fazla şey mi görmek istiyorsunuz? O zaman açın gözlerinizi. Tam 10 dakikalık oynanış videosu bizzat Square tarafından stream yoluyla canlı yayınlanan sunumdan kaydedildi.
 
    Aşağıdan 2 parçaya ayrılmış oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Oyunun menüsü, savaş ekranı ve keşif mekanizmalarını ve daha birçok oynanış öğesini yakından görme şansı elde ediyoruz.
 
    Dragon Quest hayranlarının istediği her şeyin oyunda bulunduğunu görmek harika. Online RPG kategorisinde olan Dragon Quest X için ilk başta zorunlu ödeme isteneceği de bugün verilen bir haberimizde onaylanmıştı. Bu ödemenin tüm dünya mı yoksa yalnızca Japonya için mi olup olmadığı şimdilik bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler