Dragon Quest X'ten Ekipman Görüntüleri

23.11.2011 18:29 Levent Polater

 
    Square Enix, RPG klasiği Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes için yepyeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu yeni ekran görüntüleri oyunun silahlarına ve diğer ekipmanlarına odaklanıyor.
 
    Gelecek sene Wii için çıkışını yapacak olan Dragon Quest X, aynı zamanda Wii U için de geliştiriliyor. Net çıkış tarihi henüz maalesef yok. Milyon satan seriler arasında bulunan Dragon Quest serisinin bu oyunu da tüm dünya tarafından iple çekiliyor.
 
    Gelecek sene içinde Batı için raflarda görmeyi umduğumuz Dragon Quest X'in yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Çok farklı silahlara sahip olabileceğimizi görüyoruz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 23 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler