Dragon Quest X'ten Yeni Görseller

Oyunun görselleri Wii'nin kapasitesini göz önüne aldığımızda bir MMO için üst düzeyde
05.10.2011 20:45 Alkan Adakaner

 
      Sqaure Enix'in Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ı bir MMO oyunu olarak duyurması gerçekten de büyük bir sürprizdi. Gelecek yıl piyasaya çıkacak oyun ile ilgili çok sayıda görsel ve video yayınlayan firma yeni görseller yayınlamaya devam ediyor.
 
     Dragon Quest X'te ikamet ettiğiniz kasabada bir ev satın alabilecek ve bu evi istediğiniz gibi özelleştirebileceksiniz. Ayrıca çeşitli mekanlardan silah ve eşya satın alma imkanınız da olacak. Mesela 10 altın karşılığında enerjinizi tamamen doldurma şansınız var.
 
      Oyunda örneğin bir kiliseye girdiğinizde enerjiniz tamamen dolacak, oyunu kaydedebileceksiniz ve öldüğünüzde tekrar buradan başlama imkanınız olacakmış. Yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 10 Dk önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 2 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler