Dragon's Dogma, Bu Videolarla Sizi Etkileyecek

08.03.2012 14:23 Levent Polater

 
    Capcom, ilk defa el atacağı Aksiyon/RPG dalına sağlam bir ayak basacak gibi görünüyor. Çünkü Dragon’s Dogma için yayınlanan yeni videolar ve bilgiler bunun aksini göstermiyor.
 
    Tek kişilik bir oyun olarak piyasaya çıkacak olan oyunda bulunan sosyal ağ özelliği ile birlikte oyuncular, birbirlerine destek verecekler. Bunu "Pawn" sistemi olarak adlandıran Capcom, her oyuncunun yanındaki yapay zeka partnerini başka oyuncularla paylaşma imkanını sunacak.
 
    Dragon's Dogma'da yanınızda gezdireceğiniz Pawn'lar yani AI partnerleriniz sizden bir şeyler öğrenebilecekler ve ayrıca onların da yeteneklerini geliştirebileceksiniz. Onları diğer oyuncularla paylaşma kısmına gelirsek, bir pawn'ınızı başka bir oyuncu ile paylaştığınızda, sizin pawn'ınız başka bir oyuncunun dünyasına girecek ve o oyuncuya yardımcı olacak. Görevini yerine getirip sizin dünyanıza döndüğünde bu görevde kazandığı tecrübeleri sizinle paylaşacak. Ayrıca yeni nesneler ve hazinelerle size dönebilirler.

     Beğenileceğini ve oyuna artı puan katacağını düşündüğüm bu Pawn sistemini anlatan yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Hemen altında ise bir ejder ile olan savaşın oynanış videosu bulunuyor. Savaş interaktifliği de sizi kendisine hayran bırakabilir. 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 46 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler