Dragon's Dogma'da 3 Yeni Savaşçı Sınıf Daha

Assassin oyundaki beğenilen karakterlerden birisi olacak gibi görünüyor
19.07.2011 10:00 Alkan Adakaner


     Capcom'un ilgi çekici aksiyon-rpg oyunu Dragon's Dogma'daki yeni savaşçı sınıflar ve bu sınıflara ait ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bu yeni savaşçı sınıflar Assassin, Mystique Knight ve Magic Archer. Bu sınıflarla beraber oyundaki savaşçı sınıf sayısı 9'a çıktı.
 
     Daha önce Warrior, Ranger, Sorcerer, Fighter, Strider ve Mage adlı 6 sınıf tanıtılmıştı. Önümüzdeki dönemde yeni savaşçı sınıfların da tanıtılmasını bekliyoruz, çünkü 9 sınıf bu tür bir oyun için pek yüksek bir rakam sayılmaz.
 
     2012 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyun Capcom'un son dönemlerde tanıttığı en önemli yapımlardan birisi olarak görülüyor. Dragon's Dogma'nın tanıtım videoları da çok beğeni toplamıştı.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 18 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler