Dragon's Dogma'nın Geliştiricisi, Yeni Duyurunun Yakında Yapılacağını Söylüyor

09.12.2014 18:23 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz hafta Capcom kanadından gelen yeni duyuru açıklamaları ve satın alındığı ortaya çıkan Dragon's Dogma Online isim haklarından sonra, bu haftanın Dengeki PlayStation dergisinde yeni oyunun yakında duyurulacağı belirtildi. Oyunun geliştiricilerinin açıklamaları şöyle:
 
Hideaki Itsuno: "Şu an geliştirmekte olduğumuz çeşitli oyunlar var. Bunlardan bir tanesi şu an son aşamalarda. Yakında onu duyuruyor olacağız."

Minaeu Matsukawa: "Oyuncuların 2015'te neyle geldiğimizi öğrenmeleri ve bu oyunları oynamak için heyecanlanmaları için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. "

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma: Dark Arisen Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler