"Drakengard 3 Japon Pazarına Göre Hazırlandı"

12.10.2013 11:53 Alkan Adakaner


     Square Enix ve Access Games tarafından geliştirilen Drakengard 3'ün kısa bir süre önce Batı'da da Playstation Network üzerinden satışa çıkacağı açıklanmıştı. Playstation 3'e özel olarak geliştirilen oyun sadece JRPG hayranlarına hitap ediyor.
 
    Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Takamasa Shiba'nın açıklamalarına göre "Drakengard 3 özellikle Japonya pazarına göre hazırlandı, ama dünya çapındaki JRPG oyuncularına da hitap ediyor" Yani Japon oyuncularla benzer zevkleri paylaşmıyorsanız, bu oyun pek de size hitap etmeyebilir.

    Drakengard 3'ün yetişkinlere göre ve karanlık bir dünyası olduğunu söyleyen yetkili, tipik olarak JRPG'lerde gördüğümüz dünyayı kurtaran kahraman hikayesinin bu oyunda olmadığını belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Drakengard 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler