Drakengard 3, Playstation 3'e Özel Duyuruldu

Oyunun dergi taramalarından birinde Zero'yu bir grup düşmana karşı görüyoruz
13.03.2013 10:50 Alkan Adakaner


      Square Enix'in aksiyon-rpg serisi Drakengard'ın yeni oyunu duyuruldu. Bu haftaki Famitsu dergisinde Dragongard 3'ün Playstation 3'e özel olarak geliştirildiği açıklandı. Oyunun geliştiricisi ise Deadly Premonition'dan tanıdığımız Access Games oldu.
 
     Oyundaki ana karakterimizin adı Zero ve kendisi One adını taşıyan bir kız kardeşe de sahip. Ana karakterimiz şarkı söyleyerek büyü yapabilme yeteneğine sahip. Söylenenlere göre ana karakterimizin sağ gözünde bir çiçek yeşeriyor ve sol kolu ise tamamen yapay.
 
    Kolayca sinirlenen bir kişiliğe sahip olan Zero bir çok erkeğin onunla yakınlaşmak istemesine rağmen erkeklerden uzak duruyormuş; çünkü karakterimiz kan dökmeyi de oldukça seviyor. Zero'nun kardeşi One ise tam tersi bir kişiliğe sahip. One'ın entellektüel ve cana yakın bir kişiliğe sahip olduğu belirtiliyor.
 
     Oyuna genellikle kara görevlerini yapacak olsak da havada da savaşlara gireceğimiz söyleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Drakengard 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler